Opći uvjeti korištenja

Opći uvjeti korištenja

Pročitajte naše uvjete korištenja

Opći uvjeti

Podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici ne smiju se kopirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe te na bilo koji način koji može uzrokovati štetu vlasniku ili bilo kojoj trećoj strani, bez izričitog pristanka vlasnika.

Podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, izrada kopija te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja,
bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja vlasnika. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Uokvirenje slika i goblena “Robinšćak” se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži podatke i informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Uokvirenje slika i goblena “Robinšćak” nema nadzor nad podacima i informacijama objavljenim na drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti.

 

Zaštita privatnosti

Uokvirenje slika i goblena “Robinšćak” se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice.

Uokvirenje slika i goblena “Robinšćak” može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi. Uokvirenje slika i goblena “Robinšćak” će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga na zadovoljstvo korisnika. Uokvirenje slika i goblena “Robinšćak” se obvezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

 

Pravila povrata robe

Narudžbu je nemoguće poništiti ukoliko je valjano napravljena i ukoliko je plaćena. Proizvodi se mogu vratiti u roku od dva tjedna od primitka proizvoda ukoliko za vračanje postoji opravdani i konkretni razlog te samo ako su nekorišteni i u stanju u kojemu su vam bili dostavljeni (neoštećeni, bez mrlja, u izvornom stanju). Ni pod kojim uvjetima nećemo primiti korištene ili oštečene proizvode.

Prije nego robu pošaljete nazad, potrebno je obavijestiti nas e-mailom o vraćanju robe. U slučaju povrata proizvoda, možete birati u zamjenu neki drugi proizvod iz naše trgovine u istoj ili večoj vrijednosti. Ako je vrijednost novog proizvoda veća kupac je dužan doplatiti razliku. U slučaju povrata proizvoda nije moguće zatražiti povrat novaca. Ukoliko se narudžba slala bez naknade za poštarinu, iznos koji vraćamo umanjit ćemo za trošak poštarine. Trošak poštarine za zamjenski proizvod naplatit će se kupcu. Proizvodi koji su kupljeni kao posebna ponuda ne mogu se vratiti.

Radno vrijeme:
Pon – Pet: 09:00 – 18:00
Sub: 09:00 – 14:00

Adresa:
Draškovićeva 4,
10000 Zagreb, RH

Mob: 091 5405 301
098 280 564
Email: info@robinscak.com

Copyright © 2021 robincsak.com
Sva prava pridržana